Colofon

Redactie : Bestuur

Hoofdredacteur: Johan Verplanken

Waarnemend redacteur: Theo Spuesens

Webbeheer: Johan Verplanken

wnd. webbeheer: Theo Spuesens

 

Auteur: Johan (Jo) Verplanken

 

 

Website-info

Zoeken naar de gewenste pagina.

Om de website gemakkelijk weer terug te vinden:

plaats het webadres bij je favorieten.

Het webadres (de URL) is:

http://www.cuyperskerkkoor-sasvangent.jouwweb.nl

Type in browser: www.cuyperskerkkoor-sasvangent.jouwweb.nl

 

Raadplegen en/of bladeren

Raadplegen van de verschillende pagina's en/of bladeren naar volgende of vorige pagina:

1. door bovenaan op de gewenste TAB te klikken

2. door op een rechthoekige link onder aan de pagina te klikken.

    Hiermee bladert u van voor naar achter en omgekeerd.     

                                                     Noot: Voorbeeld van een paginalink

Een ronde balk is een weblink die contact maakt met een externe website. Klik hierop om het betreffende onderwerp op die website te bekijken en/of te beluisteren.

                                                    Noot: Voorbeeld van een weblink

U bent dan wel in een andere internetomgeving terecht gekomen.

Om terug te gaan dient u dan de pijl naar de vorige website (Cuyperskerkkoor), links bovenaan op uw computerscherm, links naast de adresbalk, te gebruiken. 

TIP: Als u de liederen op de links wilt beluisteren en tegelijkertijd op de website van het Cuyperskerkkoor wilt blijven, dient u de website van het Cuyperskerkkoor 2x te downloaden. Eén keer voor het beluisteren van de liederen en één keer voor het raadplegen van de website.

Indien een video niet automatisch start, dient het starten van de opname te geschieden met de daarvoor op/onderaan het filmpje aanwezige startknop.

Een YouTube-video wordt gestopt met de linker pijl (terug), links naast de adresbalk (linksboven de webpagina).

Als de YouTube-video niet wordt gestopt, gaat het YouTube-programma automatisch door met de volgende gerelateerde video.

Een YouTube-video kan op volledig scherm worden getoond door rechts onderaan het videoscherm op de knop "Volledig scherm" [[ ]] te klikken. Alle rondom de video getoonde informatie en reclame wordt dan verborgen. Terug naar klein scherm met: esc-toets op toetsenbord.

 

-o-o-o-o-

Reclame en advertenties

Tegen betaling van sponsorbedragen kunnen op de website advertenties worden geplaatst.

(Er is ook op de flyer plaats voor vier advertenties. Sponsorbedrag: € 30,00)

Voor meer informatie (de voorwaarden), zie Tab "Sponsoradvertenties".

 

JouwWebreclame

De reclame en advertenties onderaan op de pagina's worden niet door de redactie van deze website - in casu het Cuyperskerkkoor - geplaatst, maar door websiteaanbieder JouwWeb.

JouwWeb is een betrouwbare aanbieder van de mogelijkheid - de kaders - om gratis een eigen website te bouwen en die geheel naar eigen inzicht in te richten. Bij upgraden van de website kan om weglating van de reclame worden verzocht.

Tegen betaling van € 4,00 per maand kan de plaatsing van reclame en advertenties worden afgekocht. Dit doet het Cuyperskerkkoor niet, zolang de toegevoegde reclamelinken niet storend,onbehoorlijk,onaanvaardbaar zijn; niet in strijd zijn met doelstelling en religieuze integriteit van het koor en in het algemeen.

 

YouTubereclame

De reclame op de YouTube-video's is niet uit te sluiten, maar wel na een aantal seconden over te slaan (te skippen) door op de daarvoor op het filmpje aangegeven button te klikken. De YouTube-video moet handmatig in de webbalk (boven de webpagina) worden gestopt.

Een op een YouTube-video verschenen reclamebalkje, kan met het verwijderingskruisje X worden verwijderd.

De op YouTube zijdelings vermelde advertenties en andere links kunnen worden genegeerd met de button "Volledig scherm"(rechthoekje uiterst rechts onderaan het filmpje). Het filmpje wordt dan op volledig scherm getoond. Met de toets ESC, linksboven op het toetsenbord, wordt het filmpje weer verkleind.

 

-o-o-o-o-

Tab Overige

Onder de Tab Overige worden (foto)archief en lezersbijdragen etc. geplaatst, die met het Cuyperskerkkoor verband houden.

-o-o-o-o-

Aanvullingen / suggesties

Eventuele aanvullingen, suggesties, die de website verbeteren, interessanter maken,  kunt u via het contactformulier of het gastenboek aandragen. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

 

-o-o-o-o-

Help

Indien u vragen heeft over de werking van -het navigeren door- de website, kunt u deze via het contactformulier of het gastenboek stellen. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

-o-o-o-o-

Bezwaar

Bij bezwaar tegen persoonlijke vermelding op deze website, in woord en/of in beeld (foto), gelieve dit bij voorkeur via het gastenboek te melden.

In dit geval wordt de website zoveel mogelijk hieraan aangepast. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

 

-o-o-o-o-

 

Aan- en afmelding voor ontvangst website en periodieke updates.

Voor ontvangst van updates van de website is aanmelden via e-mail mogelijk. Het e-mailadres wordt dan op de lijst van contactpersonen, groep websiteontvangers, geregistreerd.

Afmelding voor ontvangst van updates geschiedt via e-mail. Het geregistreerde e-mailadres wordt in dit geval uit de lijst van contactpersonen verwijderd.

 

-o-o-o-o-